Občasno vam bomo ponudili promocijske kode za popust, ki jih lahko unovčite v naši spletni trgovini.


Splošne promocijske kode za popuste so objavljene na naši spletni strani in na naših družbenih omrežjih. Splošne kode veljajo na spletu in/ali v fizičnih trgovinah, odvisno od posamezne promocije. Ob vsaki promocijski akciji bodo pogoji za koriščenje promocijske kode navedeni na vidnem mestu v spletni trgovini.

Unikatno promocijsko kodo, pridobljeno ob prijavi na e-novice, lahko izkoristite samo v spletni trgovini www.gap.si in ne velja v fizični Gap trgovini v Cityparku in Emporiumu.

Za vsako kodo veljajo posebni pogoji, ki bodo zapisani na vidnem mestu v spletni trgovini ali v e-sporočilu, ki vsebuje kodo. Promocijske kode so časovno omejene in jih ni možno združevati z drugimi kodami, razen kjer je to izrecno navedeno.


Promocijsko kodo za popust vnesete v košarici v polje Imate promocijsko kodo? Znesek popusta bo po pritisku gumba Potrdi prikazan v povzetku naročila. V primeru, da v polje vnesete več različnih promocijskih kod, bomo vedno upoštevali tisto, ki vam prinese največji popust. Popusti se med seboj ne seštevajo.


Splošni popusti, kjer sta pri vsakem izdelku vidni obe ceni (prvotna ter znižana), veljajo tako na spletu kot v fizičnih trgovinah Gap Slovenija. Če bi obstajala kakršnakoli razlika med cenami, ki so navedene na spletni strani in tistimi, ki so označene na etiketah oblačil, obvelja cena, prikazana v trenutku nakupa.


Če imate z uporabo kod za popuste kakršnekoli težave, stopite v stik z nami prek kontaktnega obrazca ali pokličite našo službo za podporo kupcem na telefonsko številko 080 45 44 (od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00).