Za plačilo lahko uporabite plačilne ali kreditne kartice (Visa, Mastercard, Maestro, Diners), PayPal ali plačilo po povzetju (z gotovino ali s kartico).

Pri plačilu bodite pozorni, da celoten postopek nakupa opravite v istem oknu in ne odpirate strani za plačilo v novem zavihku, novem oknu ali drugem brskalniku. Če postopka nakupa ne boste opravili v istem oknu, lahko pride do napake in vaš nakup ne bo uspešno zaključen.

Pri kartici Maestro bodite pozorni, da jo predhodno aktivirate za nakupovanje prek spleta (to storite na banki, ki je vašo kartico izdala).

Zaradi zagotavljanja varnosti kartičnih plačil, se bodo kartični podatki kodirali. Vsa plačila bodo izpeljana po standardu varnosti podatkov kartičnega poslovanja (PCI DSS).

Račun za plačane izdelke prejmete po izvedenem nakupu na vaš e-naslov, paketu pa bomo priložili spremni list s popisom naročenih izdelkov.

Plačilo s plačilno ali kreditno kartico

V primeru zavrnitve kartice preverite:
- ali je morda potekel datum veljavnosti kartice,
- ali ste morda presegli dovoljeno porabo za nakupe,
- ali ste pravilno vnesli vse podatke in izpolnili vsa obvezna polja,
- da vaša kartica podpira 3D Secure plačila.*
*3D Secure je protokol, ki omogoča dodatno varnost pri spletnih nakupih. V primeru, da vaša kartica ne podpira 3D Secure vam svetujemo uporabo PayPal-a, ki je enostavna in brezplačna rešitev za varne spletne nakupe, lahko pa izberete plačilo z gotovino po povzetju.

 

Plačilo po povzetju

V primeru plačila po povzetju boste znesek odkupnine poravnali kurirju, v GLS Paketni trgovini ali s kartico v GLS Paketomatu. Pri plačilu po povzetju lahko kurirju plačate z gotovino ali s kartico.