Izbira izdelka
 1. V meniju v zgornjem delu spletne strani izberite željeno kategorijo (Ženske, GapFit, Moški, Deklice, Dečki, Malčki, Dojenčki ...).
 2. Znotraj vsake kategorije se prikažejo podkategorije. Izberite tisto podkategorijo, oziroma vrsto oblačil, ki vas zanima (Jeans, Puloverji & Jopice s kapuco, Hlače, Majice & Topi ...).
 3. S klikom na posamezen izdelek vas stran preusmeri na razširjen pogled s podrobnostmi izdelka (razpoložljive barve in velikosti, sestava in opis izdelka …).
 4. Izberite željeno barvo, velikost in količino ter kliknite Dodaj v košarico. Na voljo imate tudi hitro košarico, kjer lahko izbrani izdelek dodate v košarico s klikom na gumb pod njim, ne da bi odprli razširjen pogled s podrobnostmi izdelka. Ko ste v košarico dodali vse izbrane izdelke, kliknite nanjo v zgornjem desnem kotu ali izberite Pojdi v košarico.
Košarica
 1. Najprej izberite ali želite dostavo naročila na izbran naslov ali prevzem v eni od naših Gap trgovin.
 2. V tem koraku lahko še vedno spremenite količino izdelkov ali izdelek iz košarice odstranite. S klikom na Spremeni lastnosti pa lahko spremenite tudi barvo in velikost izdelka (te podatke lahko spremenite v prvem in drugem koraku nakupovalne košarice). Od tukaj lahko izdelek tudi premaknete na seznam želja, tako da izberete Shrani na seznam želja.
 3. Če imate promocijsko kodo, jo vpišite na desni strani, in izberite Potrdi.
 4. Nato z nakupom lahko nadaljujete kot gost, se registrirate ali prijavite.

Naslov
 1. Vpišite naslov za račun in naslov za dostavo (če se razlikuje od naslova za račun). Če sta naslova enaka, označite okence Naslov je enak naslovu za račun.

Način dostave in plačila
 1. Na levi strani lahko še vedno spremenite ali dodate naslov za dostavo in račun.
 2. Izberite način plačila (PayPal, kartica, plačilo po povzetju - z gotovino ali s kartico) ter kliknite Naprej.

Povzetek naročila
 1. Na desni strani lahko v razdelku Povzetek naročila preverite, če so vsi vnešeni podatki pravilni. Če niso, izberite Nazaj in podatke uredite.
 2. Naročilo potrdite s klikom na Oddaj naročilo.
 3. Če ste izbrali plačilo s kartico ali PayPal-om, boste z našega spletnega mesta preusmerjeni na varno stran za plačilo, kjer vpišete vse podatke potrebne za izvedbo plačila. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali plačilo po povzetju, boste strošek nakupa poravnali logistu, ki za nas opravlja dostavo.
 4. Nato boste prejeli povratno e-sporočilo, ki potrjuje, da smo vaše naročilo prejeli.
BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPIH ZA 20€ ALI VEČ
ENOSTAVNA VRAČILA
PLAČILO PO POVZETJU
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni
z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi.

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust,
ki ga lahko izkoristite ob naslednjem nakupu.

SPREMLJAJTE NAS NA
#gapslovenija